KM gull i orienteringsstafett

Søndag 1. september 2019 arrangerte IL Imås orienterings-KM i stafett ved Østerhus i Grimstad. Stafetten var et felles arrangement for Aust-Agder og Vest-Agder, men hver krets kåret egne kretsmestre. Vegårshei IL stilte med fire stafettlag og to nybegynnerlag. Veldig moro å være mange på løp!

3. sep 2019 kl 18.55

Resultatene var også bra. I herrenes seniorklasse vant Anders Vestøl, Jon Nilsen og Olav Vestøl hele stafetten, og ble dermed kretsmestre. Seiersmargingen var på nærmere sju minutter til Grane. Det andre laget vårt i herreklassa ble dessverre disket på grunn av stempling på feil post.

I damenes seniorklasse ble det også gull til Anette Fidje Bergan, Arnhild Ufsvatn Bråten og Emma Smeland Nygårdseter. De måtte imidlertid se seg slått med et snaut minutt av et lag fra Vest-Agder.

Det fjerde laget vårt var i herrer veteran. Ole Petter Vestøl sprang veldig bra på første etappe, og vekslet først i sin klasse. Sten Åge Nygårdseter og Geir Bråten klarte ikke helt å følge opp dette, så de ble forbiløpt av to lag fra Kristiansand OK.

I lagkonkurransen for nybegynnere hadde vi som nevnt to lag. De laga bestod av Olav Bergan/Jørgen Flaten og Eline Bergan/Elise Flaten. Alle fullførte i fin stil, og fant greit alle postene.

Fullstendig resultatliste finner dere her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/9219