God å ha prisen for 2019

9. mar 2020 kl 18.25

Begrunnelse for «God å ha prisen» 2019

Vegårshei idrettslag baserer sin virksomhet på frivillighet og dugnad. Vi er derfor prisgitt å ha personer som stiller opp for fellesskapet, både ledere, trenere og andre frivillige. Heldigvis har vi mange av dem. Derfor er det sjelden vanskelig å finne kandidater til "God å ha" prisen. Problemet blir ofte heller å velge ut hvem som skal få den dette året.

Fjordårets pris gikk til en tilflyttet gjersdøling og prisen går også i år til en person som er tilflytter dog ifra mer vestlige strøk. Grunnet sitt geografiske opphav har vedkommende derfor ikke har vært medlem av Vegårshei IL siden barneårene, men vi er nokså sikkere på at denne personen tidlig ble medlem i et idrettslag. Prisen i år går til ei sprek dame, som ofrer av sin fritid for å få andre til å komme seg opp av sofaen, både gamle og unge, og hun får de til å trene sammen med henne.

Hun har bidratt til ulik aktivitet for både barn og voksne opp gjennom mange år, hun har mye positiv energi, og stiller alltid opp på trening.

Prisen tildeles for hennes mangeårige innsats i:

  • Volleyballgruppa
  • Barnetrimmen/idrettsskolen (2014-2017)
  • Håndballtrener for 2.-3.klasse (2019-)
  • Mor og barn trening

Men kanskje der hun er mest kjent for

  • Stram opp (før 2012 -)

Hver onsdag kl. 20 stiller en gjeng trofaste damer og unge jenter opp til trening i hallen for ei real treningsøkt med høy energi, svette og en god porsjon styrketrening sammen med denne dama, og nettopp derfor kan hun ikke være her i kveld til å motta prisen.

Go’ å ha prisen 2019 går til Lisa Fasseland Myhre!